HC Zalău dă patru jucătoare la loturile naţionale

Echipa naţională de tineret a României participă în aceste zile la un turneu internaţional de pregătire, ce are loc în Cehia, alături de reprezentativa ţării gazdă, Ungaria şi Norvegia. Din lotul convocat de antrenoarele Simona Maior Paşca şi Valentina Ardean Elisei face parte şi pivotul echipei HC Zalău, Ioana Danilescu.

Danilescu este originară din Reşiţa, fiind transferată la HC Zalău în vara acestui an, de la Potaissa Turda. În prima parte a campionatului, ea a activat atât pentru echipa de senioare, cât şi pentru cea de tineret a clubului zălăuan.

Naţionala ţării noastre a susţinut primul meci împotriva Cehiei, iar vineri şi sâmbătă va întâlni Ungaria şi Norvegia. În luna decembrie a acestui an, lotul naţional de tineret va susţine un stagiu de pregătire centralizată la Baia Mare.

Tot de la HC Zalău, tunisianca Ben Abdallah Aya a fost convocată la naţionala de senioare a ţării sale pentru câteva meciuri de pregătire în Turcia. Emilija Lazic a fost convocată şi ea la naţionala Serbiei, cu care va participa la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia şi Suedia. În faza grupelor, Serbia va evolua împotriva Danemarcei, României şi a reprezentativei statului Chile. Şi ucraineanca Adriyana Naumenko a fost convocată la naţionala Ucrainei pentru Campionatul Mondial, urmând să evolueze împotriva Braziliei, Spaniei şi Kazahstanului

2 Thoughts to “HC Zalău dă patru jucătoare la loturile naţionale”

  1. […] Echipa naţională de tineret a României participă în aceste zile la un turneu internaţional de pregătire, ce are loc în Cehia, alături de reprezentativa ţării gazdă, Ungaria şi Norvegia. Din lotul convocat de antrenoarele Simona Maior Paşca şi Valentina Ardean Elisei face parte şi pivotul echipei HC Zalău, Ioana Danilescu. Danilescu este originară din Reşiţa, fiind transferată la HC Zalău în vara acestui an, de la Potaissa Turda. În prima parte a campionatului, ea a activat atât pentru echipa de senioare, cât şi pentru cea de tineret a clubului zălăuan.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment